Taste of Summer

Een ongedwongen sfeer, voor iedereen wat te beleven en vele culinaire verrassingen. Taste of Summer heeft het allemaal. Gasten worden ontvangen in zomerse sferen met een frisse welkomstcocktail en zomerse bites. Geniet ondertussen op het strand van een knisperend haardvuurtje en zwoele muziek op de achtergrond. Gedurende de avond volgt een smakelijke ontdekkingsreis vanuit het ruime aanbod aan (street)food en bites, gepresenteerd in diverse zomerse stands en onze authentieke foodtruck. Voor de gasten die relaxed op het strand willen blijven zitten, loopt onze bediening ook rond met diverse gerechten. Een potje cornhole gooien of ping pongen maken het event compleet.

Taste of Summer brengt je een zomers evenement, waarin kwaliteit en gezelligheid centraal staan. De food stands, gezellig entertainment, relaxte zitplekken op het strand en zomerse muziek brengen de juiste vibe voor een uniek en avondvullend programma. Een concept welke perfect te combineren is met een meeting, congres of feestavond op een van onze locaties. Laat je inspireren door de mogelijkheden! Wij ontvangen jullie graag om een rondleiding te geven en direct jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie en beschikbaarheid kan je ons bereiken via 023 – 556 00 70 en vragen naar Ellen, Anouk of Mickeline. 

****************************************************

Taste of Summer (ontvangst)

Wij verwelkomen alle gasten bij onze locatie Papa's Beach House. In de prachtige groene omgeving van het Haarlemmermeerse Bos wandelen uw gasten een exotisch event tegemoet. Bij ontvangst delen onze gezellige gastvrouwen en -heren een heerlijke zomerse welkomstcocktail uit, met daarbij een verrassende combinatie van spicy cayenne popcorn en meloen - Parmaham stick. 

****************************************************

Taste of Summer (hoofdgerechten)

De avond biedt vele culinaire verrassingen, aangeboden vanuit zomers aangeklede stands en onze foodtruck. In onze Key West BBQ Area bereiden onze koks heerlijke Braai Brisket Steaks en Catch of the day op de barbecues. Dé food trend van 2017 mag natuurlijk niet ontbreken op het menu; de Poko Bowl met tonijn, sojabonen, zeewiersalade, avocado en rijst. 

Vanuit de authentieke foodtruck serveren wij heerlijke hot dogs (vegetarisch, spicy en regular) en een echte Amerikaanse Sloppy Joe. Tevens staat een heerlijke kipsaté met zoetzure venkel, gebakken rijst, uitjes en satésaus op je te wachten. Uiteraard lopen wij ook rond met heerlijke gerechten als de Summer BBQ burger, een boa pulled beef en 'Haute Friture le Rustic Twist' en staan diverse heerlijke salades op ons uitgebreide saladebuffet. 

Uiteraard bieden we ook voldoende keuze voor vegetarische gasten en halal. Eventuele andere dieetwensen serveren wij uit vanuit de keuken om te voldoen aan wensen betreffende noten, gluten of lactose allergieën. 

****************************************************

Taste of Summer (dessert)

Terwijl uw gasten zitten na te genieten van de prachtige zonsondergang boven het meer, wordt het dessert geserveerd. Er kan gekozen worden voor zelf gemaakte poffertjes of een mini magnum voor de chocoladeliefhebber.

 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie